Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Következő generációs lövöldözős játék

Battlefield 4, játék, lövöldözős játék, akció játék, online játék

A Battlefield 4 egy korszakalkotó játék, amiben dicsőséget szerezhetsz magadnak virtuálisan és a valóságban is. A grafikájának köszönhetően, amit a Frostbite 3 motor állít elő, olyan élményben és látványvilágban lehet része a játékosnak, amit más játékokban nem tapasztalhat.
A játékban akár épületeket is lerombolhatod annak érdekében, hogy az ellenfeledet kikergesd onnan. A támadásokat, akár egy ágyúnaszád fedélzetéről is irányíthatod. A játékban olyan függetlenséget élhetsz át, mint sehol máshol, ennek köszönhetően a képességeid sokkal jobban előtérbe kerülnek és a csatamezőn a győzelemre viheted az osztagodat.
A küldetéseket elvégezheted önállóan is, de ha úgy gondolod, barátaiddal is küzdhetsz a többszemélyes játékmódnak köszönhetően.
Az egyszemélyes hadjáratban egy fontos személyt kell kimenekítened Sanghajból, ezzel indul a küldetésed. Ezt követően az egység útját küzdheted végig, egészen a hazaindulásig, amit rengeteg csata és küzdelem előz meg.

A Battlefield segítségével megismerhetjük a jövő szórakozását, a következő generációs lövöldözős játékok világába enged betekintést.
Megtanulható belőle a csapatjáték az egy és a többszemélyes módban is. Fantasztikusan részletgazdag és gyönyörűen elkészített helyszíneken harcolhatunk a csapatunkkal, ebben a lövöldözős játékban.

A Battlefield a következő platformokon érhető el: PC, PlayStation 3, Xbox 360.
Az akció és lövöldözős játékok kedvelőinek ez egy kötelező darab!

hirdetés


képek