Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Online lövöldözős és akció játékok

Lövöldözős játékok, online játék, akció játékok,

Így most nem lehet panaszkodni, hogy nem találunk szórakozási lehetőséget, hiszen rengeteg online játékportál kínálja a szolgáltatásait, sok esetben ingyenesen. Az online játékok váltak szinte az egész világon a legismertebb szórakozási lehetőségnek, mert könnyen elérhető bárki számára. A legnagyobb közönsége az online játékoknak a fiatalok köréből kerül ki.
Az utóbbi időben számos új játékfejlesztő cég jött létre, akik nagyon kifinomult technológiával és innovatív megoldásokkal álltak elő, annak érdekében, hogy rabul ejtsék a játékkedvelőket.
Az egyik nagy előnyük ezeknek a játékoknak, hogy bárhol és bármikor játszhatóak, nagyrészt ingyenesek és rengeteg honlapon elérhetőek. Ezek a speciális portálok lehetővé teszik, hogy a játékokat témakörökre bontva találjuk meg és egyszerűen játszhassunk velük. Így lehet játszani, ha kedveljük az akció és lövöldözős játékokat a most indult oldalunkon, melyen kizárólag a legújabb és szépen kidolgozott, online játékokat találják meg.
Néhány a legjobb lövöldözős játékokból: Cross Fire, Tommy VS Birds, SWAT Tank, Nuke Train, Nocran Space, Revenge of Victoria, Desert Defence 2. Még sorolhatnám is tovább, de inkább érdemes megnézni az oldalt.
Ezek a játékok tele vannak akcióval és izgalommal és a közös jellemzőjük, hogy mindegyikben valamilyen fegyvert kell használni. Azonban nem csak vérszomjas lövöldözős játékok léteznek, hanem vannak ahol a logika fontosabb, mert nem a pusztítás a fő cél. Ilyen pl a Tommy VS Birds, ahol igaz, hogy kell lövöldözni, de nem mindegy hogy milyen sorrenden lőjük ki a tárgyakat, mert van egy cél, amit el kell érni.
Nézz szét bátran a lovoldozos.jatek50ingyenesen.hu oldalon és legyen egy igazán izgalmas és szórakoztató napod.


hirdetés


képek