Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Tippek a First Person lövöldözős játékokhoz

Lövöldözős játékok, First person lövöldözős játékok, fegyveres játékok, fegyveres csaták,

Az online ingyenes játékok közül, talán a leggyakoribb, az autóson kívül a lövöldözős játékok. Ezek szórakoztatóak és kihívásokkal teliek. Azonban előfordulhat, hogy a kedvenc játékunkban, túl sokszor veszítjük el az életet és ilyenkor már nem is annyira szórakoztató, hanem inkább bosszantó. Nos, az ilyen helyzetek elkerüléséhez szeretnék néhány tanáccsal szolgálni.

El kell kerülni a nyílt terepet
A First Person lövöldözős játékokban csak szükség esetén szabad a nyílt terepre merészkedni. Viszont, ha muszáj, akkor nagyon alaposan szét kell nézni előtte. Könnyen előfordulhat, hogy ellenséges katonák, vagy éppen mesterlövész bújt meg valamelyik tereptárgy mögött. Elég egy jól irányzott lövés, és a játékunknak vége is lehet.

Ne maradjunk egy helyben
Nem tanácsos hosszabb ideig egy helyben maradni, mert egy mesterlövész könnyen leszedhet bennünket. Abban biztosak lehetünk, hogy az ellenség a közelben tartózkodik, és a legkisebb hibát is kihasználja.

A robbanó anyagot feleslegesen ne vegyük elő
A gránátok és egyéb robbanóanyagokat csak akkor vegyük elő, ha használni szeretnénk. Itt is, mint a valóságban, véletlenül is felrobbanhat, velünk együtt. A másik lehetőség, hogy nem lesz időnk arra, hogy váltsunk a fegyverek között, ha hirtelen előbukkan az ellenség.

Ellenőrizzük, hogy nincs-e mögöttünk az ellenség
A First Person lövöldözős játékok egyik sajátossága, hogy az ellenség gyakran hátulról támad. Érdemes sűrűn hátranézni, ennek elmulasztásáért súlyos árat fizethetünk. Ez, tipikusan a kezdő játékosok hibája. Egy meglepetésszerű támadást, ami a hátunk mögül érkezik, gyakorlatilag védhetetlen.

Kerüljük a céltalan lövöldözést
Ez különösen a játék kezdetekor fontos, ne az legyen az első dolgunk, hogy leteszteljük a fegyvereket. Várjuk meg, hogy tiszta cél legyen előttünk és csak akkor tüzeljünk. A felesleges lövöldözéssel felfedhetjük a helyzetünket az ellenfél előtt, valamint pocsékoljuk a lőszert. Ez a legtöbb esetben csak korlátozottan áll a rendelkezésünkre.

Frissítsük a fegyverzetet
Ez egy fontos tényező, ahhoz hogy sokáig életben maradhassunk. Amikor a játék engedi és van rá keret, akkor érdemes modernebb fegyverekből bevásárolni. Ezekkel nagymértékben tudjuk növelni az életben maradás esélyeit. Fontos az is, hogy a feladathoz megfelelő fegyvert válasszunk magunknak.

Remélem ez a rövid írás segít abban, hogy a lövöldözős játékokban jobb eredményeket érjünk el, élvezetesebb legyen a játék.

hirdetés


képek